LIIKKEESSÄMME TEHDÄÄN

- TILAUSTYÖT

- KORUJEN KORJAUKSET

- VANHASTA UUTTA

- KAIVERRUKSET

- KELLOJEN HUOLTO

- PARISTOJEN VAIHTO

- KORVIEN REI'ITYS

- HELMIEN PUNONTA

TILAUSTYÖT

Kultaseppämme tekevät tilaustöinä muun muassa erilaisia koruja, kuten kihla- ja vihkisormuksia, kaula- ja ranneketjuja, riipuksia sekä korvakoruja.

Liikkeeseen tullessa ei tarvitse välttämättä tarkalleen tietää minkälaista korua haluaa. Kultasepälle voi kertoa toiveistaan ja niiden pohjalta korua suunnitellaan yhdessä. Ideoita voi hakea myös valmiista malleistamme.

Koru voidaan valmistaa kokonaan tai osittain asiakkaan omasta materiaalista ja kivistä. Kun koru valmistetaan asiakkaan omasta materiaalista, maksu koostuu vain työosuudesta. 

KORJAUSPALVELU

Kultaseppämme tekevät tarkistus-, puhdistus- ja korjaustyöt kulta-, hopea- ja pronssikoruihin. Työt tehdään verstaallamme liikkeen yhteydessä.

Korjaamme siis katkenneet ketjut, vaihdamme rikkinäiset lukot, muutamme sormuksien kokoja, kiristämme tai vaihdamme kiviä ja laitamme uuden kiven kadonneen tilalle, poistamme kaiverruksia ja paljon muuta. Meiltä saa myös varaosia koruihin, kuten korvakorujen taustoja ja koukkuja sekä turvaketjuja rannerenkaisiin.

Korjaamme ja puhdistamme myös erilaisia hopeaesineitä. Löydät meiltä myös korujen puhdistusaineita kotikäyttöön.

VANHASTA UUTTA

Myös vanhojen korujen uudistaminen on mahdollista. Vanhoja koruja voidaan ehostaa lisäämällä niihin uusia osia tai vanhoissa koruissa on usein osia esim kivet joita voidaan käyttää uuden korun valmistamisessa.


Pienilläkin muutoksilla voidaan vanhoista koruista saada jälleen uudennäköisiä, esimerkiksi vanhaan sormukseen voidaan istuttaa kiviä tai siitä voidaan tehdä riipus siten että vanhat leimat, kaiverrukset ja tunnearvo säilyvät.


Sormuksista saa tehtyä esim. rippiristejä tai sydänriipuksen. Riipuksen saa tehtyä myös parinsa kadottaneesta korvakorusta.

KAIVERRUKSET

Meiltä saa kone- ja käsinkaiverruksia erilaisiin tuotteisiin joko suoraan tai laatan avulla.

Konekaiverrukset onnistuvat pääsääntöisesti liikkeessämme, joten se on tarpeen tullen mahdollista saada nopeastikin.

Kaiverruksia saa esimerkiksi kummilahjoihin, pöytähopeisiin, pokaaleihin ja mitaleihin. Konekaiverrusmalleina ovat kauno-, tikku- ja tuplatikkukirjoitus sekä monogrammit. Tietokoneavusteiset konekaiverrukset mahdollistavat myös yritysten ja yhdistysten logojen kaiverruksen moniin tuotteisiin.

Kaivertajamestarimme tekee käsinkaiverruksia muun muassa sormuksiin sekä vaativampiin kohteisiin kuten laseihin.

KELLOJEN HUOLTO

Pienet kellonkorjaukset onnistuvat odottaessa kuten pariston vaihto, rannekkeen korjaus tai rannekkeen vaihto. Valikoimistamme löytyy useita erilaisia teräsrannekkeita sekä Suomessa valmistettuja nahkarannekkeita. Tilaamme myös erikseen merkkikohtaiset rannekkeet. 

Kelloseppämme huoltaa ja korjaa seinä- sekä rannekelloja, myös lasinvaihdot onnistuvat. Kellojen korjauksista saa arvion ennen työn tekoa.

Vaihdamme myös perinteisiä paristokoneistoja seinä- ja pöytäkelloihin.

PARISTON VAIHTO

Pariston vaihto kelloon, sykemittariin, autonavaimeen tai muuhun laitteeseen onnistuu useimmiten odottaessa.

Meiltä saa myös paristoja moniin laitteisiin kuten kuulokojeisiin, askelmittareihin ja laskimiin.

Käytetyt paristot kierrätämme.

KORVIEN REI'ITYS

Liikkeessämme korvien rei'ittäminen onnistuu ilman ajanvarausta.
Blomdahl Medical Ear Piercing menetelmällä korvien rei'ittäminen tehdään nykyaikaisella tekniikalla ja turvallisilla materiaaleilla.

HELMIEN PUNONTA

Helmiä punomme joko helmisilkkiin tai teräsvaijeriin.

Helmisilkkiin punottaessa helminauhat voidaan punota ilman solmuja tai solmujen kanssa niin, että jokaisen helmen väliin tulee solmu ja nauha päätellään spiraalilangalla lukko-osiin. Solmujen kanssa tehty menetelmä takaa sen, että jos arvokas helminauha menee poikki, jokainen helmi ei tipu hukkaan.